Vi har mye på trappene i månedene fremover - både innen musikk og idrett. Her er vårens største arrangementer i Braatthallen - rett og slett vår egen lille kulturkalender. Kanskje du finner noe du har lyst til å se?

 

KBK Kick-off 22. mars

Dette blir kjempeshow med presentasjon av spillerstallen, intervjuer, musikalske innslag og generelt mye god underholdning. Ingen med hjerte for KBK bør gå glipp av dette!   

Mer info

Billetter

 

Dansegalla 23. mars

Gluntan og HARLEKIN blir å finne på scenen i vårens utgave av dansegalla. NB: Muligheter for gratis bobilparkering. Ta kontakt for mer info om dette.

Mer info

Billetter

 

Viser på veien 6. april

Du får høre fine viser i nydelige tolkninger når Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes (du har kanskje sett dem begge i TV-programmet Hver gang vi møtes) kommer til Kristiansund.

Mer info

Billetter

 

OKEA-cup 26.-28. april

Shellcup har byttet navn til OKEA-cup. Som vanlig forventes det busslast med håndballspillere til Kristiansund under den årlige cupen. De setter helt sikkert preg på bylivet også.

 

Nordisk mesterskap i bryting 11. mai

Hvem stikker av med seieren? Det blir spennende og svett når Braatthallen tar imot Nordens beste brytere til mesterskap.

 

Chippendales 15. mai

Amerikanske Chippendales besøker flere destinasjoner i Europa med «Let's Misbehave Tour 2019». Forvent lettkledd underholdning og massevis av godt humør.

Mer info

Billetter

 

Lind Nilsen Fuentes Holm 14. juni

De fire folkekjære artistene skal opptre sammen igjen! De ble først kjent for sin vakre tolkning av Cohens «Hallelujah» i 2006, og har solgt ut store konsertarenaer flere ganger. Her blir det gåsehud.

Mer info

Billetter