Gluntan og HARLEKIN

Finn frem danseskoene og rydd kalenderen, snart dundrer det løs igjen! Denne gangen får du oppleve både legendariske Gluntan og det noe ferskere countrybandet HARLEKIN. Velkommen til vårens dansegalla 23. mars i Braatthallen.

 

Helt siden jul har folk kontaktet oss spurt når det blir dansegalla igjen. Derfor er vi glade for å kunne fortelle at det blir dansegalla 23. mars, og det med to utrolig gode band!

Tøff country med norske tekster

HARLEKIN har allerede fått mye fin oppmerksomhet i festival-Norge. Bandmedlemmene er Tore Rønsåsbjørg, Vegard Fossen, Morten Husby, Roy Betten, Odd Annar Åasen og Håvard Wenaas.

Dette er en gruppe trøndere som har gått sammen for å spille amerikansk country, pluss innslag av egenlagde låter. Når disse går på scenen kan det fort bli friske coverversjoner av Eagles, Shania Twain, Alan Jackson eller Brooks and Dunn.

Hele Norges Gluntan

Forrige gang Gluntan var her, var i april 2016. Vi husker dem som et livlig band som fikk skikkelig fart på dansegulvet. Bandet som er fra Trøndelag og Nordmøre, har laget klassikere som «Vil du værra med på dainsen», «Sommer, trekkspill og karsk» og «Kor skapet skal stå».

Flere Gluntan-fakta som du kan brife med på vorspielet:

  • Første album kom i 1968 og het Langs hver en vei
  • Gluntan var det første nordiske bandet som solgte til platina – med albumet Gluntan i studio
  • Bandet vant Spellemannsprisen i 1997 og 2015
  • Besetningen er i dag Kjell Ivar Eines (vokal), Geir Magne Viken (trommer og kor), Dag Kristian Viken (bass og kor), Endre Fladvad (keyboard og kor), Helge Nyhus (gitar) og Frank Robert Helden (gitarer, mandolin, sang og diverse).

Praktisk informasjon:

Dato: 23. mars 2019

Dørene åpnes klokken 20.00

Billettene kjøper du på TicketCo.