Vet du hva du gjør 14. juni? Vi er iallfall helt sikre: Da er det nemlig storkonsert i Braatthallen med Lind, Nilsen, Fuentes og Holm! Halleluja!

 

Fire artister, fire stemmer. Sammen ble de Norges nye yndlingskvartett etter en liveopptreden på Skavlan i 2006, hvor de skapte magi med sin coverversjon av Leonard Cohens vakre «Hallelujah». Nå skal de opptre sammen igjen.

Enorm suksess

I gruppens nylig publiserte promoteringsvideo på Youtube forteller de hvordan de hadde solgt en håndfull billetter til sine felleskonserter i Oslo, Trondheim og Bergen den dagen de skulle på Skavlan. Samme kveld som programmet gikk på TV solgte de ut alle konsertene.

På den lille Norges-turneen som fulgte, var det allsang og gåsehud så langt lageret rakk. Det endte med Spellemannsprisen for Årets hitlåt 2006, og totalt 120 000 solgte konsertbilletter. Norge fikk ikke nok. Likevel har vi hørt lite til gruppen etter 2009.

Med Kristiansund på turnélisten

2019 er året for atter nye firstemte halleluja-utbrudd over det ganske land. Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm gjør altså comeback som gruppen etter ti års stillhet. 

Etter å ha solgt ut Oslo Spektrum to ganger i februar 2019, beveger de seg ut på turné. Braatthallen og Kristiansund er heldigvis en av destinasjonene.  14. juni har kristiansunderne sjansen til å oppleve en sjelfull og musikalsk gjenforening fra disse folkekjære artistene.

Fun fact: Mediene begynte feilaktig å kalle dem for De nye Gitarkameratene, noe verken gruppen selv eller de originale Gitarkameratene (Sivertsen/Nilsen/Eggum/Sunde) satte særlig pris på. De heter altså «Lind/Nilsen/Fuentes/Holm» – eventuelt «Lind, Nilsen, Fuentes, Holm».

På gruppens Youtube-kanal kan du se hvordan de hintet om gjenforeningen tidligere i februar. Der hører du også artistenes mest kjente låter. Gleder du deg til å oppleve dem sammen igjen? Ses 14. juni!

Billetter kjøper du på TicketCo.