21. april får vi oppleve en stor stemme i Festiviteten. Mange fikk det med seg da hun vant NRKs Stjernekamp i 2012. Denne gangen tolker Rita Eriksen klassikere i Eva Cassidys fotspor. Dette blir en kveld med høy gåsehudfaktor! Braatthallen stiller med tekniske tjenester.

Populær stemme

Rita Eriksen er å regne som en veteran i norsk musikkbransje, med sine 25 års erfaring som sanger. Hun har gjort både pop, country, folk og blues og har jobbet med blant andre Anita Skorgan, Bjørn Eidsvåg, Hellbillies og Vamp. Med spellemannspris og platinautgivelse bak seg, har hun bevist at hun har et godt tak om sitt publikum.

Konsertturneen Songbird er allerede en suksess, og enkelte steder er det planlagt ekstrakonserter på grunn av stor interesse. Et tips er derfor å sikre seg billetter i god tid.

Eva Cassidy – amerikanske klassikere i ny drakt

Med sin klokkeklare stemme og unike musikalske personlighet, bergtok Eva Cassidy en hel verden med sin klokkeklare stemme og unike musikalske personlighet da albumet Songbird ble utgitt posthumant i 1998. Albumet besto av nye, sjelfulle tolkninger av amerikanske klassikere fra 1960-, 70- og 80-­­tallet.

De kjente og kjære låtene får et helt eget uttrykk i Cassidys og Eriksens versjoner. Her er det både soul, blues, folkemusikk og pop i nydelig innpakning.
Gled deg til perler som som Fields of Gold, Over the Rainbow, What a Wonderful World, Time After Time, ­Autumn ­Leaves og selvfølgelig Songbird.

En liten smakebit finner du her