Er du i gang med innkjøp av julegavene? Til dem som har alt, er det kjempegøy å gi bort konsertbilletter. Dette er gaver som blir brukt og satt pris på. Her er tipsene til vinterens konserter, og forslag til hvordan du gjør innpakningen mer spennende.

Danseband eller rock?

I Braatthallen har vi flere spennende opplevelser både i romjula og tidlig i 2018. 27. desember byr vi på Vassendgutane, 29. desember spiller blant annet El Cuero og Bare Egil band, og 27. januar kan du oppleve Åge Sten Nilsens tolkning av Queen. Finn en konsert som passer for mottakeren her.

3 tips som gjør gaven mer spennende

Det er kanskje ikke så spennende å bare legge en konsertbillett under juletreet. Men det er ingenting i veien for å gjøre innpakningen mer spennende! Her er tre tips til deg.

  1. Ordne et julekort hvor du skriver hva mottakeren skal få oppleve og hvorfor han/hun fortjener det. Pakk inn alt sammen i en liten eske, slik at det blir spennende å åpne gaven.

  2. Du kan også ta det et steg videre og pakke inn billettene sammen med noe som kommer godt med til konserten. Øreplugger, leppestift, mottakerens favorittdrikke eller smertestillende tabletter til dagen derpå?

  3. Forbered en liten ting som du vet at mottakeren liker. Kanskje julemarsipan? Pakk den inn sammen med konsertbillettene! Da får du en skikkelig pakke som det er moro å klemme på.

  4. Bonustips: Hvorfor ikke kjøpe en billett til deg selv også? Så kan dere oppleve den sammen!