14. oktober skjedde det noe helt utenom det vanlige i Kristiansund. Verdens beste Pink Floyd tribute-band holdt rett og slett årets beste konsert.

Som arrangører er det ikke sjelden vi er stolte og fornøyde over alt det fine som skjer på scenen i Braatthallen. Men Brit Floyd – det var rett og slett magisk bra.

Publikum i ekstase

Publikum var i ekstase, og tilbakemeldingene var udelt positive.

– Dette var bare himmelsk! Rett og slett den beste konserten jeg noen gang har vært på! uttrykte en fornøyd publikummer mot slutten av kvelden.

Fra scenekanten strålte de eminente musikerne, og publikum strålte tilbake. Etter konserten ga bandet beskjed om at dette var det mest lydhøre og responsive publikummet de hadde opplevd i Norge.

På de fire siste låtene var vi vitne til at hele salen sto oppreist – i respekt og beundring for det som foregikk på scenen.

Ny billettrekord

Konsertbillettene ble lagt ut i mars, og var utsolgt på minutter. Senere fikk vi legge ut noen flere billetter. Også disse ble utsolgt tvert. Resultatet er at nesten 2000 publikummere fikk se og høre dette fargesprakende showet med sine velkjente hits og imponerende lys- og videoeffekter.

– Med Brit Floyd har vi satt ny rekord i forhåndssalg på billetter. Helt fantastisk, sier daglig leder i Braatthallen, Kjell Otto Hoel, som allerede pønsker på hvordan han kan få bandet tilbake allerede i 2018.

– Jeg kan ikke love noe, men jeg håper at vi kan få en avtale med dem igjen. Dette burde flere få
oppleve.