Som vanlig har vi en innholdsrik sesong i hallen. Her er oversikten over konserter høsten 2019. Ses vi?

 

Det Betales 26. oktober

Glad i The Beatles? Da MÅ du få med deg dette. De har blitt kalt verdens beste Beatles tribute-band og spiller låtene vi alle elsker. Få med deg Det Betales før de legger opp. Et must! Billetter her.

Ungdomsarrangement med El Papi og HEUX 15. november

Det blir et legendarisk liveshow og 100 % russefest-stemning for alle pengene denne kvelden. Kort sagt: Beats, drops og slikt som ungdommen liker. 15 års aldersgrense og kulturrabatt for alle under 20. Billetter her.

BigBang - Glorychord 22. november

BigBang slapp endelig nytt album i mai etter årevis med stillhet. Dermed er det ny runde landet rundt til nye og gamle fans. Det blir folkrock, bluesrock, Californiarock og annen rock. Gled eder. Billetter her.

Juleshow med Blunck og Bettan 30. november

Øivind Blunck, Elisabeth «Bettan» Andreassen, Reidun Sæther og Trond Nagell-Dahl (Beat for Beat) inntar scenen med orkester, godt humør og herlig julemusikk på settlista. En stemningsfull musikalsk opplevelse venter! Billetter her.

Rotlaus 2. november

Vi blir aldri lei av Rotlaus i Kristiansund. På rekordtid har de blitt et av landets travleste og mest populære liveband med en egen evne til å engasjere publikum. Her er det bare å møte opp og kose seg. Billetter her.

Vassendgutane 27. desember

Årets romjulsfest! Det blir Granada – jada – og flere gromlåter fra sunnmøringene. Ta med søsken, venner, kolleger, naboen … PS: Hvem vil du gi konsertbillett i julegave til?