Har du et arrangement hvor du trenger en mobil scene i en fei? Vi har det!

Mobile scener er et billigere og raskere alternativt til å rigge opp større og mer varige sceneløsninger. Derfor er de godt egnet til alt fra festivaler og konserter til torgdager.

– Vi valgte å investere i vår egen mobilscene, det er ikke så mange som har gjort det. Men vi bruker den jo ikke hele tiden. Så vi leier den gjerne ut, sier daglig leder Kjell Otto Hoel.

Scenen måler 8x6 meter og har sidevinger. Den er sikkerhetsmessig godkjent av offentlige myndigheter og praktisk å bruke til for eksempel musikalske solo- og bandopptredener, taler og lignende.

Lei en scene med eller uten folk

Med erfaring i å rigge til både store og små arrangementer har Braatthallen LIVE både flinke folk og alt av nødvendig teknisk utstyr for å skape magi for arrangør og publikum. Husk: Riktig lyd har mye å si for totalopplevelsen!

– Vi kan leie ut mobilscenen med eller uten folk og utstyr. Bare ta kontakt! Vi leverer over hele landet, smiler Kjell Otto.

Interessert i mer info? Mail oss: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.