det Betales

I oktober kommer verdens beste Beatles tribute-band til Kristiansund.

 

Det Betales er Norges desidert best kjente Beatles-hyllestband. De opptrer både i Skandinavia og England, og har blant annet samarbeidet med The Beatles’ tidligere manager Allan Williams. Det er nettopp han som står bak uttalelsen at Det betales er «the best Beatles tribute band in the world».  

Populær gruppe

I løpet av våren skal det Betales igjen til England for å spille. De har lagt mange titalls konserter på Cavern Club bak seg – utestedet der the Beatles startet sin karriere. Men så kommer de endelig til Braatthallen i Kristiansund! Kom og opplev gjengen som høster seksere på terningen igjen og igjen.

Noe av det som bandet selv har bemerket i intervjuer, er hvor blandet publikum er. Beatles er tidløst, og låtene treffer både ungdommer og dem som husker den gang Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band ble utgitt, eller da Yellow Submarine herjet hitlistene helt på tampen av sekstitallet.

Tidløse låter

Vi ser frem til å synge med til herlige Beatles-låter. Varm gjerne opp til konserten med å høre på originalen, eller finn frem til albumene til Det Betales på Spotify.

Ses vi på konsert 26. oktober?

Billetter får du kjøpt her.