Ingen liker å stå i kø. Derfor er vi glade for å fortelle om det nye systemet hos oss!

På Skjærvafest 2018 fikk vi testet ut en ordning sammen med billettleverandøren TicketCo. De som bestilte billetter fikk mulighet til å forhåndskjøpe elektroniske bonger, som de kunne bruke til å hente seg mat og drikke i baren. Helt uten bankkort, og nesten køfritt.

–Det gikk mye bedre enn vi kunne håpe på, sier Kjell Otto Hoel i Braatthallen. –På første forsøk valgte 60 % av publikum å teste den nye løsningen. Og det fungerte jo så bra! Jeg anslår at vi klarte å betjene ni personer på den samme tiden som vi normalt betjener én.

Slik fungerer det:

Last ned appen TicketCo Wallet fra AppStore eller Google Play. Første gang du bruker appen må du trykke «cashless», «finn cashless event» og søke opp navnet på arrangementet du er på. Velg hvor mye penger du ønsker å fylle på og trykk «legg til betalingskort». Skriv inn kortinfoen din og trykk «fullfør». Dette trenger du bare å gjøre en gang.

Når du skal ha drikke eller mat fra baren, forteller du helt enkelt personen i baren hva du vil ha, trykker "bruk" i appen og viser frem QR-koden som vises på skjermen på mobilen din.

NB: Bonger må brukes i løpet av det arrangementet du har kjøpt dem til.

–Etter hvert som enda flere får tatt i bruk dette, blir det enda hyggeligere å være publikum – og arrangør også! smiler Kjell Otto.

Velkommen til fine og køfrie opplevelser i Braatthallen :)