idrett_illustrasjonsfoto

Skolen er for lengst i gang, og fritidstilbudet i Kristiansund er enormt! Noen av de superpopulære tilbudene finner du i Braatthallen. Her er en oversikt over hvilke klubber som bruker hallen aktivt.

Bryting

Selveste Braatt Bryteklubb holder så klart til i Braatthallen, hvor de tradisjonen tro sørger for at det til enhver tid er et tilstrekkelig antall gode brytere i byen. Vi har jo et rykte å leve opp til!

Turn

Kristiansund Turnforening er en av byens største klubber, med årlig venteliste ved skolestart. Hver uke øves det på spagater og håndstående, og klubben har oppvisninger cirka to ganger i året.

Håndball

Kristiansund Håndballklubb er et stort og aktivt miljø, og tilbyr trening fra nybegynner til proffnivå. Dette er en super lagidrett som mange i Kristiansund har lagt sin elsk på.

NEAS Idrettsskole

Dette er et lavterskeltilbud som lar barn få prøve seg i forskjellige aktiviteter. Hallen åpnes for variert lek og trening i et fritt miljø – perfekt for dem som vil mye!

Vi ønsker alle nye og gamle deltagere velkommen til Braatthallen. Og som et lite tips til foreldre: Mens poden koser seg i hallen, kan du sette deg på tribunen og få en liten pust i bakken. Hvorfor ikke ta med lesestoff og en god kaffe?

NB: All kommunikasjon foregår direkte med den klubben det gjelder. Braatthallen har ingenting med medlemskap å gjøre.