Gabrielle

Med full rulle hele sommeren og høsten, har vi laget en oversikt over de arrangementene Bratthallen på en eller annen måte er involvert i. Det ble ikke så rent lite!  Her er listen over det som foreløpig er planlagt fra skoleferien og frem til jul.

 

18.-24. juni: Norsk Laksefestival

Surnadal forvandles til festivalområde når Norsk Laksefestival går av stabelen. Det blir konserter, tivoli, boder og selvsagt fiskekonkurranse. Braatthallen Stagepartner stiller mannsterke og sørger for at arrangementet går teknisk knirkefritt.

25. juni-1. juli: Tahitifestivalen

Kjente, kjære Tahitifestivalen har blitt et fast samlingspunkt for mange fastboende og besøkende i Kristiansund. I år kommer blant annet Gabrielle, Datarock, Vazelina Bilopphøggers og DDE. Vi sørger for god lyd – du sørger for stemningen.

4. juli: Sting

Ishallens første storkonsert skjer 4. juli med selveste Sting på plakaten. Braatthallen er medvirkende med tekniske løsninger i hallen.

10.-11. august: Skjærvafest

CC Cowboys, Bob Hund og en rekke andre sørger for deilig festivalstemning på Innlandet rett før skolestart. Vi sørger for at scene, lys og lyd fungerer.

24.-25. august: Byfesten

Denne helgen blir det full fest i Kristiansund sentrum. Med perfekt beliggenhet på Kongens plass kan du få med deg blant annet Morten Abel og Stage Dolls. Braatthallen Stagepartner bidrar med tekniske tjenester.

1. september: Allsang i Vanndamman

Allsang i Vanndamman har blitt en tradisjon som mange ser frem til. Vi stiller med tekniske tjenester ved dette arrangementet fra Operaen i Kristiansund.

8. september: Åpning av idrettsskolen

Populære NEAS idrettsskole foregår i Braatthallen. Nytt skoleår – nye muligheter! Deltagelse er gratis.

15. september: Brytestevne

Vi gleder oss til å ta imot deltakerne til brytestevne i Braatthallen denne dagen. Det blir høyt tempo, action og sunt konkurranseinstinkt.

21.-22. september: Jubileumshelg og dansegalla

Vi feirer 20 år med dansegalla og slår til med todagersfest i Braatthallen. 21. september kan du oppleve Rotlaus, og 22. September blir det Dansegalla med Dænsebændet og Anne Nørsti.

3. oktober: Led Zeppelin Masters – Stairway to Heaven

Velkommen til en reise gjennom noen av de mektigste låtene til Led Zeppelin. Storslagne Led Zeppelin Masters er verdenskjente for å levere episke konsertopplevelser. Gled deg til dette!

6. oktober: Smøla Janitsjar og Bonhelg

Følg med for mer info om arrangementet. Her skal hele Nordmøre med!

11. oktober: Brit Floyd – Eclipse World Tour 2018

Vi gleder oss til å ta imot Brit Floyd i Kristiansund for andre gang. Verdens beste Pink Floyd tribute band inntar scenen med fantastisk musikk og imponerende lysshow. Her blir det gåsehudopplevelser på løpende bånd.

9.-11. november: Boligmesse

45 spennende utstillere står klare til å inspirere deg i Braatthallen denne helgen. Åpningstider: Fredag: 12-19. Lørdag: 10-18. Søndag: 10-17.

17. november: Maria Mena – Home for Christmas

Maria Menas julekonsert er særdeles populær over hele Norge – og med god grunn. Det er moderne og tradisjonelt, vakkert og intenst. Absolutt verdt å få med seg! Kjøp billetter i god tid for å sikre deg plass – her er det fare for at det blir utsolgt.

24. november: Julebord med deLillos

Herlig julebord for små og store grupper. Etter en god tapasbuffet og konsert med deLillos, avsluttes kvelden med DJ. Ta med kollegene, klubben eller slekta!

20. desember: Adam Douglas – An American Holiday

Talentfulle Adam Douglas sang seg inn i nordmenns hjerter da han deltok på Stjernekamp på NRK og vant. Se ham live i Braatthallen med sin egne julekonsert spekket med tradisjonell musikk og klassisk amerikansk snert. TIPS: Dette er en utmerket tidlig julegave til noen du er glad i.