Fra konserten i Bratthallen i 2017

BRIT FLOYD kommer tilbake

Fikk du med deg Brit Floyd-konserten i fjor? Publikums tilbakemeldinger var enstemmig positive: Dette var helt magisk. 11. oktober får du sjansen igjen.

Brit Floyd legger ut på ny turne i 2018. Kristiansund er plukket ut som et av seks spillesteder i Norge. I fjor ble billettene revet vekk i rekordfart. Vær tidlig ute med å reservere plasser!

Nærmere Pink Floyd kommer du ikke

The Brit Floyd Show har i seg selv blitt et fenomen, der det er enighet om at det er verdens ypperste hyllestband til Pink Floyd, både dets musikk og visuelle univers. I 2018 markeres 45-årsjubileet for det ikoniske albumet The Dark Side of the Moon. Få med deg klassikere som Wish You Were Here, Animals, The Wall og The Division Bell sammen med et forrykende og beryktet sceneshow.

The Dark Side of the Moon

The Dark Side of The Moon-albumet har solgt i overkant av 45 millioner, og er av mange regnet som verdens beste rockeutgivelse gjennom tidene. Albumet var et ambisiøst psykedelisk mesterverk som redefinerte rock-sjangeren og bidro sterkt til å udødeliggjøre Pink Floyd.

Et spektakulært show

Brit Floyd signerer med en lyd-, lys- og videoopplevelse så spektakulær at det ville gitt legendene i Pink Floyd bakoversveis. Det betyr blant annet sirkelskjermer, storslått lysdesign, laser og flust av teatralske elementer i en respektfull gjengivelse.

«The perfect rock show» - LA Times
«Magnificent … a musical masterpiece» – Ticketmaster

Praktisk informasjon:
Dørene åpner kl. 18.30
Konsertstart kl. 19.30
Billetter kr 550 + avgift
Billetter i salg fra mandag 5. mars kl. 10.00
Presentert av Braatthallen & Live Nation

Billetter kjøpes her.