stagepartner

Braatthallen Stagepartner utgjør et eget totalkonsept med utleie og salg av topp moderne utstyr innen lyd/lys/scene/bilde samt utleie av personell. Vi har også eget serviceverksted.

applications-internetLyd
applications-internetLys
applications-internetLerret
applications-internetProjektorer/skjermer
applications-internetStrøm

applications-internetScene inne-/ute
applications-internetTribuner
applications-internetMessevegger
applications-internetTeppefliser
applications-internetTelt

applications-internetStoler og bord
applications-internetBar
applications-internetKopper og kar
applications-internetService og bestikk

Leveranse av totalproduksjoner

For de fleste arrangører i distriktet vårt har det i alle år vært nødvendig å forholde seg til én sceneleverandør, én lysleverandør, én lydleverandør, en backlineleverandør og kanskje flere leverandører av bord, stoler, tribuner, transport og ikke minst fagfolk som kan faget sitt. Dette har vært tidkrevende, uøkonomisk og i flere tilfeller umulig.

Den største styrken hos Stagepartner ligger naturlig nok i evnen til å påta seg totalproduksjoner etter arrangørens behov. Skal du arrangere festival, motevisning, utendørs happening, planlegger du kick-off, eller kanskje du skal lansere en ny bil?

Fordelene med en totalleveranse er åpenbare: Bedre utnyttelse av utstyr, transport- og personellressurser, én kontraktspartner og ingen faggrupper som er avhengige av hverandres fremdrift, betyr kortere produksjonstid og lavere kostnader.